Who is ورزشی خریدار شماست؟

می تواند آن را بهبود ببخشد ولی اگر از روان شناس ورزشی در زمان مناسب و در تخصص مناسب وچه بهتر در ورزش سر رشته دارد بتواند استفاده کند. و این مشکلات در شرح حال ورزشکار هست بعد یک مورد کوچک از نظر ما ممکن است برای ورزشکار مشکل بزرگی باشد اگر من روانشناس ورزشی خوبی باشم ورزشکار را توجیه می کنم که هر چیز سر جای خودش باید باشد و زمان حضور روانشناسش در کنار ورزشکار مهم است در شب های مسابقه یا در اردوهای تیم ملی، وزن کم کردن ها، رژیم های غذایی،در کات کردن ها و در بدنسازی ، در کارهای تیمی و در تمام این مراحل باید کنار ورزشکار حضور داشته باشیم مثل یک عضوی از آن تیم با مربیهای تیم و افرادش باید رفیق باشیم. وی که با برنامه رادیویی ”تهران ورزشی“ گفتوگو میکرد، افزود: در آن زمان ملاحظاتی درباره اسکوچیچ و رایزنیهای نهایی با کیروش وجود داشت و باید صحبت من اینگونه بیان میشد. به دنبال این هستم در سالهای آینده در صورتی که شرایط مهیا شود، یک کمپ راهاندازی کنم تا ورزشکاران MMA را دور هم جمع کنم و سپس به لیگهای مطرح دنیا معرفی کنیم.

فروشگاه کتاب ورزشی

This art ic le h as ᠎be en done wi​th t he ​help of ketabtala Conte​nt Gen​erator  D em᠎oversi᠎on!

ما می توانیم از کوچکترین مسائل تا بزرگترین مسائل ورزشکاران را در شرح حال نویسی باید داشته باشیم که در آینده در شرح حال نویسی خدمتتون خواهم گفت منتها روانشناس ورزشی شب مسابقه نباید دنبال مشکل ورزشکار باشد باید شش ماه سه ماه قبل من باید بدانم که ورزشکار چه مشکلاتی دارد؟ اگر دنبال برنامههایی هستید که از گوشی خود بهتر و بیشتر استفاده کنید، به دستههای شخصیسازی و عکاسی و ویدیو سر بزنید. بهطورکلی توصیه میشود قبل از مسابقات ورزشی حدود ۵۰۰-۴۰۰ سی سی از نوشیدنیهای مختلف که حاوی گلوکز است، استفاده شود و گاهی اوقات کمی الکترولیت به این نوشیدنیها اضافه شود. پیج های زیادی هستند که ویدئوهای یک دقیقه ای در مورد منظر کوه های سرسبز کشور و سایر مناطق جهان منتشر می کنند. اگر شما نفر اول و دهم المپیک را مورد بررسی قرار دهید یا در مسابقات جهانی و یا قهرمانان جهان را شاید بین نفر اول و دهم از لحاظ تکنیک و تاکتیک و سرعت و قدرت استقامتو فاکتورهای جسمی تفاوت آنچنان وچود ندارد ولی مهمترین تفاوتی که می شود لمسش کرد بحث مسایل روانی است . تمام این ها مبسوط هر ترم بررسی می شود اما روان شناسی ورزشی جزء درس هایی است که هم در کارشناسی ، هم ارشد و عهم در دکترا وجود دارد . This art​icle h as been created ᠎wi th the ᠎help of ketabtala Content Gen᠎er at​or DEMO .

ولی در روان شناسی ورزشی هم ما همینطور که تکنیک و تاکتیک را جسمانی کار می کنیم و آنالیز می کنیم نیاز داریم که در ورزشکاران مثلا همان حسن یزدانی اگر در سال قبل به دیوید تیلور باخته است مثلا روان شناس ورزشی باید آنالیز کند و مهارت های روانی را که خدمتتان عرض خواهم کرد را یک به یک بررسی کنند .ما یک قانون داریم به نام قانون فیوز یا قانون پروانه ، می گویند یک پروانه آنطرف دنیا بال بزند این طرف دنیا شاید طوفان بشود یا فیوز ، شما ماشین را با آن عظمت در نظر بگیرید اگر فیوزش خراب بشود ماشین خاموش می شود . به عنوان مثال قهرمانی که از 11 سالگی به ورزش روی آورده، در سن 14 سالگی یک مقام استانی، کشوری، آسیایی یا حتی در نوجوانان و جوانان جهانی اورده و قهرمان جهان شده می تواند در آینده باز هم قهرمان بزرگسالان شود یا کسی که جوانان جزو 3 تا 5 تای جوانان بوده یا در تیم های ملی هم بوده تا جوانان باید خودش رو نشان بدهد پس هدف اصلی ما در دوره ی نوجوانی است که ورود کنیم ، پایه ی ورزشکار را بسازیم و در بزرگسالان وقتی که پایه ساخته شده باشد ما دیگر مشاوره میدهیم ولی در نوجوانی که هنوز در سطح مسابقات استانی و کشوری هستش ما میتوانیم همان طور که تکنیک هایش را ارتقا میدهد ما میتوانیم تکنیک و تاکتیک و مهارت های روانی و ذهنی او را هم ارتقا بدهیم و این پایه اش در نوجوانی و جوانی است، در کودکی به زبان کودکی و مهارتهای زندگی در کودکان و بعد نوجوانان.ولی در نوجوانان به نظر بنده مهمترین سن روانشناسی ورزشی ، شروع از مقاطع نوجوانی هست که ورزش را متوجه شده، مسابقات را ، استرسش را دیده ، چند برد و باخت داشته و حالا می داند که هدف گذاری یعنی چه؟ This ​data has be​en g en​erated by ketabtala Con​tent G​en᠎erator Demover si on !

متاسفانه این رشته مظلوم واقع شده است درحال حاضر صحبت های قهرمان های جهان و المپیک را می شنویم، که از نبود روانشناسان ورزشی خوب گله مند هستند. باید ورزشکار ببیند و این بهترین نمود رفتار و عادت های شخصیتی آنها است.یعنی اگر ما بتوانیم عادت های ورزشکاران را و رفتارشان را تغیر بدهیم ورزشکار می رود تعریف می کند در تیم های دیگر تعریف می شود که این روانشناس ورزشی آمد و من نسبت به سال قبل که در فینال جهانی باختم امسال راحت تر عمل کردم و این عملکرد ورزشکار برای ما معیار و میزان مطالب بشتر است. به نظر شما روانشناسی ورزشی در کشور ما مظلوم واقع شده و یا نه دارای اهمیت است ؟ درخواست شما از مسئولین دانشگاه ها در مورد اهمیت قرار دادن به این رشته چیست؟ انگیزش و هیجان چیست؟ شوت کند. ورزشکار عملی یاد گرفته است سال ها تا دنیای قهرمانی ، ما اگر مثلا نظریه ی احساس مایکنبام یا نظریه flow یا غرقگی چیکسن میهالی را می گوییم یا راجع به اضطراب و انگیزش و هدف گذاری تکنیک هایش صحبت می کنیم. ولی در تربیت بدنی ما این را نداریم و در کشورمان بزرگترین مشکلی که در این رشته داریم این است که دانشجو علاقه دارد این رشته را ادامه بدهد ولی نیست و این بزرگترین معضل است؛ همینطور مشکلات دیگر این است که ترجمه کتاب های خوب جدید را نداریم و کتاب هایی که است معمولا قدیمی است .کتاب های خوب دنیا هنوز ترجمه نشدند و کسی هم اهمیت نمی دهد .

دیدگاهتان را بنویسید