گاه بااینکه معنایی که در قالب شعر ریخته شده بسیار جدی است اما در عمق سروده رگهای طنازانه ریشه دوانده است. «ضد» چهارمین اثر منظوم فاضل نظری است و در بهار 1392 به چاپ رسیده است. بررسی درونمایه اشعار فاضل نظری در این مجموعه حکایت از حضور پررنگ عناصری چون «عشق»، «خودشناسی»، «مرگ» و «اجتماع» دارد. شاعران و داستان نویسان خوب این شهر هم توی این جلسات حضور دارن. وی با بیان اینکه حجم آثار رسیده به دبیرخانه نشان دهنده دامنه شاعران است، گفت: میزان آثار نوشاعران امسال بسیار زیاد است که جرأت و جسارت شاعران برای انتشار آثار آنان را نشان میدهد. در این دوره، نثر خشن و پرتحرک ادبیات آمریکا جای ادبیات رئالیستی روسیه را گرفت و آثار متعددی از همینگوی، سلینجر، فاکنر و دیگر نویسندگان آمریکایی به فارسی ترجمه شد. این شیوهی سرایش شعر در دهههای اول پیدایش، به سرعت جایگزین شعر کلاسیک فارسی شد. برای تهیه و خرید راحتتر این عناوین پرفروش و هر کتابی که بخواهید میتوانید به سایت بوکلند سر بزنید و لذت خرید آنلاین کتاب را تجربه کنید. روانگرایان: گروهی هستند که نقش خواننده را بر متن ارجح می دانند و می گویند افکار و عقاید خواننده در شکل دهی به معنا بسیار پررنگ است و خواننده با مشاهده ی خود در درون متن، نظرات خود را بر متن تحمیل می کند و خروجی جدیدی از این مسیر می سازد.
رسالت مجموعه ی “شعر زمان ما” ارائه ی نگاهی جدید به شعر است که علاوه بر آن با معرفی شاعر، درک خواننده را نسبت به او نیز اعتلا می بخشد. بر تن چگونه پیله ببافم که عاقبت/ چون رنگ رخنه در پر پروانه میکنی/ عشق است و گفتهاند که یک قصه بیش نیست/ این قصه را به مرگ خود افسانه میکنی. شعر، عاشقانه است ذاتا؛ و در این میان فرقی بین شعری که موضوع عشق دارد و شعری که موضوعش عشق نیست، نیست. کتاب “وانیزبرگ، اوهایو” داستان بلوغ نویسنده ای جوان، جست و جو برای یافتن عشق و آرزوی زندگی در جهانی آزادتر را به زیبایی تمام به تصویر می کشد. زندگینامه یا بیوگرافی که به آن شرح حال، حسب حال ،سرگذشت، گزارش و ترجمه احوال، تذکره حال، نیز گفته اند شامل نوشته هایی است که در آنها رویدادهای زندگی شخصیت هایی از مشاهیر دین و دانش و بزرگان ادب و سیاست شرح داده شده است.نحوه نوشتن زندگینامه از اهمیت فراوانی برخوردار است و شاید عده ای در این فکر باشند که زندگینامه خود را به رشته تحریر درآورند. حسب حال نویسی سابقه چندانی در ایران ندارد و نسبت به سایر انواع ادبی دیرتر جا افتاده است و می توان آنرا مرهون ادبیات اعترافی دانست و علت تاخیر وقوع این امر در ایران اعتقاد نداشتن به اعتراف در اسلام است از نمونه های حسب حال نویسی در ادب فارسی میتوان به کتاب «یادداشت های قاسم غنی»، «زندگانی من» اثر ابوالقاسم لاهوتی، «تألمات» دکتر محمد مصدق، «زندگانی من» احمد کسروی ، «روزها » نوشته اسلامی ندوشن اشاره کرد. Content was created with GSA Content Generat or DEMO !
و پس از اوست که استقبال افراد از گرایش به ادبیات در شرق ایران و دربار سامانیان و غزنویان گسترش پیدا میکند. این قسمت شامل سوابق تحصیلی و علمی از ابتدای دوره تحصیلی تا آخرین مدرک تحصیلی ، رشته ها و گرایش ها و زمان بندی هر دوره ی تحصیلی و نام مکانهای تحصیل میباشد. غمخوار من به خانه غمها خوش آمدی/ با من به جمع مردم تنها خوش آمدی/ بین جماعتی که مرا سنگ میزنند/ میبینمت برای تماشا خوش آمدی/ راه نجاتم از شب گیسوی دوست نیست/ ای دل به آخرین شب دنیا خوش آمدی/ پایان ماجرای دل و عشق روشن است/ ای قایق شکسته به دریا خوش آمدی/ با برف پیریام سخنی غیر از این نبود/ منّت گذاشتی به سر ما خوش آمدی/ ای عشق! قصیده «دماوندیه» و قطعه «مرغ سحر» از معروفترین اشعار وی هستند. او همچنین به سه نوع بیان در اشعار “سهراب سپهری” اشاره می کند و با نشان دادن تفاوت های شعر سهراب با شعر شاملو و نیما، وجه تمایز اشعار او را مشخص می کند. ذهن شاعر یا نویسنده در این نوع نقد حکم یک کاتالیزور را دارد که در واکنش ها شرکت می کند و خروجی واکنش ها،برآیندی از تجارب شخصیت هاییست که مولف خلق کرده ولی این همه تمامی خصلت های شخصیتی خود مولف نیست بلکه نتیجه ی آمیزش شخصیت های اثر اوست.
بررسی آماری غزلهای این مجموعه بیانگر وجود بیستوهشت غزل پنج بیتی، دوازده غزل شش بیتی، پنج غزل هفت بیتی، دو غزل هشت بیتی و یک غزل نه بیتی در این کتاب است. در میان مجموع 282 بیت این کتاب سی و پنج غزل پنج بیتی، هشت غزل شش بیتی، هفت غزل هفت بیتی و یک غزل ده بیتی وجود دارد. بنابراین نمیتوان به طور مطلق تعریفی ارائه کرد و گفت که شعر همین است و جز این نیست شعر. همچنین تعداد شاعران نوقلم در این دوره زیاد بود که باید به شاعران جوان نوقلم و نیز ناشران آنها که جسارت به خرج دادند خداقوت گفت. در اجرا هم میگوییم جشنواره؛ چقدر به این جشن بودنش دقت شده است. عدهای با توجه به آثارش معتقدند او کشورهای مختلفی از جمله مصر، هندوستان و شمال آفریفا را دیده است و عدهای دیگر معتقدند بخشهایی از آثار سعدی که به سفرهایش اشاره دارند حاصل خیالات و شنیدههای او هستند. خواندن و درک اینگونه آثار برای مخاطب عام خستهکننده و غیرضروری است و مخاطب خاص هم مجبور است به همان میزان موجود در بازار اکتفا کند. بیوگرافی، یکی از انواع نوشتاری و ادبیات است و مهمترین مزیت خواندن آن دیدن مسائل از دیدگاه یک نفر دیگر است.