کتاب تغییر همه چیز را آشکار میکند، و یکی از بهترین کتابهای روانشناسی است که باید بخوانید. لذا باید عامل زمان شناسی، به این معنا که ما در دوران غیبت به سر میبریم، مورد توجه قرار بگیرد؛ عنوان تربیت منتظرانه یک نوع کنشگری را در خود نهفته دارد و گوشزد میکند، که افراد باید در دوران انتظار یکسری مقدمات را آماده کنند. وی تأکید کرد: زمانی که در مورد امامت بحث می کنیم به این معنا است که امامت یک جریان ارزشی است که حضور فعال در همه بخشهای دین دارد. البته، سلامت روان خوب به این معنا نیست که شما هرگز با احساسات و یا موقعیت های دشوار رو به رو نشوید؛ بلکه به آن معنا است که شما احساس کنید انعطاف پذیری لازم را برای کنار آمدن با شرایط دشوار دارید. حامد علامتی مدیرعامل کانون که در این آیین حضور داشت لوح تقدیر انتشارات کانون را از دست یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دریافت کرد. صدوقی ادامه داد: باید همهی این سه رابطه، مبتنی بر ارتباط با خدا، به معنای هویت توحیدی باشد، هویتی که در مسیر عبودیت و بندگی از آن نام می بریم لذا اگر عبودیت و بندگی را مبنا قرار دهیم به هیچ عنوان جایگاهی برای خدا آنهم هم عرض بقیه وجود ندارد. Th is data has been do ne wi th the help of G SA Con tent Generator Demoversion!
کتاب های پزشکی
سبزواری ادامه داد: با توجه به این که در حال حاضر در دوران انتظار به سر می بریم، پس سبک زندگی ما مهدوی به صورت عام و کلی نیست بلکه امروز باید زندگی منتظرانه داشته باشیم. لذا تربیت مهدوی دقیقترین قرائت از اسلام ناب است و تربیت مهدوی همان تربیت اسلامی است و این غلط مشهور است که مطرح می کنند: تربیت مهدوی بخشی از تربیت اسلامی است و نسبت به رابطهای که بین این تربیت و تربیت اسلامی لحاظ میکنند، عام خاص مطلق است و میگویند هر تربیت مهدوی تربیت اسلامی است ولی برخی تربیتهای اسلامی، تربیت مهدوی است. جشنواره ملی کتاب رشد یکی از عرصههای ظهور دستاوردهای حوزه نشر در نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران منبع است. تهذیب کلمهای که در بخش کلیات کتاب آورده شده با تربیت یکی نیست، تربیت سه عنصر فعال دارد که یکی از آنها تهذیب و دو عنصر دیگر تعلیم و تذکر هستند که بهواسطه آن اصلاح، ارتقا و سازماندهی مجدد صورت میگیرد و لازم است که کتاب در این زمینه تکمیل شود. اثر مرکب کتاب دیگری است که حتی برای نوجوانان هم مناسب است. A rticle has been generated with G SA Co nt ent Gene rator DEMO!
کتاب های روانشناسی
وی عنوان کتاب را مورد تأکید قرارداد و افزود: در نامگذاری کتاب آنچه که باید لحاظ کنیم زمان شناسی است لذا به نظرم بهتر بود عنوان کتاب «مهارتها و راهکارهای تربیت منتظرانه» باشد. که باید تکلیف این مسئله روشن شود. وی عنوان کرد: یک اشتباه رایجی وجود دارد و در نگاه نظریه پردازان تربیتی نیز شاهد آن هستیم، این است که تربیت را مساوی با تزکیه میگیرند. وی ضمن تأکید بر مبانی تربیت مهدوی سوالی را طرح کرد و ادامه داد: تربیت مهدوی چیست؟ لذا طرح مباحث اولیه به نام مبانی، رکن مهم و اساسی است و اگر در حوزه تربیتی بر روی مبانی بحث جدی و فعالی نداشته باشیم، اصولا در تحلیل مهارتها و راهکارها دچار چالش میشویم چرا که بر اساس مبانی میتوانیم راه را ببینیم و در آن قدم بگذاریم تا سالم و سریع به مقصد برسیم. طبعاً این مقاله نیز متکفّل توضیح یک سیر تاریخی جامع و کامل نیست؛ بلکه صرفاً جنبۀ طرح مطلب برای آشنایی اجمالی مخاطبین دارد. امروز میخواهیم از ایشان تقاضا کنیم لطف کنند برایمان از ویژگیهای کتابهایی که به تحقیقات علمی متکیاند و کتابهایی که در حوزه عموم مستند هستند و همچنین کتابهایی که پایه و مبنای علمی ندارند توضیح دهند و از اطلاعاتشان بهرهمند شویم.
Content was created with the help of GSA C onte nt Gener ator Demoversi on!
کتاب های سلامت و روان
وی در این کتاب که بسیار آموزنده نیز می باشد با نگاهی واقع بینانه به مخابین خود کمک می کند تا بتوانند خود را از تمامی مشکلاتی که می تواند به آنها آسیب برساند رها کنند و به خویشتن خویش اجازه بروز بدهند. در متن لوح قدردانی علی لطیفی معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برای انتشارات کانون آمده است: کتاب از دیرباز مهمترین و فراگیرترین رسانه آموزشی و تربیتی در عرصه تربیت و یادگیری بوده و ظهور فناوریهای نوین نیز هیچگاه نتوانسته است نقش بیبدیل کتاب را در انتقال دانش و تعمیق معرفت بشری و تربیت انسان برای نیل به حیات طیبه و سعادت دنیوی و اخروی کم رنگ کند. ب- پژوهش کیفی بررسی مشکلهای اجتماعی در اولویت ایران (مدنی، وامقی و رفیعی، 2007، به نقل از مدنی، 2008) از افراد صاحبنظر با کاربرد روش دلفی1 نشان داد 15 مشکل اعتیاد، بیکاری، خشونت، بیاعتمادی اجتماعی، فقر اقتصادی، فساد، تبعیض اجتماعی، بیعدالتی در برخورداری از قدرت، نزول ارزشها، افزایش میزان جرایم، سیاستهای اقتصادی، معضل ترافیک، مسایل آموزش و پرورش، رعایت نشدن حقوق شهروندی و نابرابری در اجرای قانون مورد اجماع صاحبنظران است.