تعاریف مذهب

شیخ حیدر با حرارت و شوری بیشتر از پدرش شیخ جنید و برای جلب مریدان بیشتر و فداکارتر دست به ایجاد مذهبی زده که مذهب حیدریه نام گرفتهاست اساس این مذهب بر تشیع تعصبآمیز و دشمنی فراوان با اهل تسنن قرار گرفته بود. این ساختمان که مسجد شعیا نام دارد، به عنوان اولین مسجد اصفهان نیز مشهور است. این اثر تاریخی و مذهبی در سال ۱۳۱۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. پس این هر دو مانند مغز و پوست بلکه مانند لفظ و معنی است و مانند جان و تن یا چراغ و روشنایی آن یا مانند دوا و اثر آن و جمع بین ظاهر و باطن و شریعت و طریقت از اختصاصات سلسله نعمتاللّهیه بوده و هست… بنای زیارتگاه امامزاده احمد (ع) اصفهان، متعلق به دوران شاه سلطان حسین صفوی میباشد و از معماری زیبایی برخوردار است. یکی دیگر از زیارتگاه ها و آرامگاه های اصفهان، آستان مقدس امامزاده شاه کرم (ع) است که ایشان از نوادگان امام رضا (ع) میباشند. آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه جهان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معنویت و شناخت ماهیت انسان و هدف و غایت او از زندگی است تصریح کرد: ادیان الهی به ویژه دین اسلام پاسخ های واقعی و عقلانی به پرسش های انسان درباره هدف و غایت زندگی انسانی و شرایط تعالی او و معنادار شدن زندگی عرضه کردهاند. This ​data has be​en  done  with GSA Con te​nt Ge​nerator DE MO!

کتاب های دینی

بنای اصلی مربوط به دوران پیش از اسلام است که بعد از فوت امام زاده اسماعیل (ع) و خاکسپاری ایشان در این محل، در دوران سلجوقی بخشهایی مانند مناره به آن اضافه میگردد. کتاب برای دانلود قرار داده شده است. به انگلیسیها، که عمدتاً متعلق به پروتستان انگلیکن پروتستان بودند، به آنها اجازه ساخت کلیساهای ایمانی خود، مانند کلیسای سنت اندرو، تانگیه نیز داده شد. در سالهای اخیر نیز بخشهایی همچون حسینیه، کتابخانه، سالن اجتماعات و مجموعه فرهنگی به آستان مقدس امامزاده باقر (ع) اضافه شده است. حسين رضي الله عنه به اين سو وآن سو مي رفت، پيامبر صلي الله عليه وسلم او راخندانـد وبـغـل گرفت، يك دست را زير ذقن و دست ديگرشان را بالاي سر حسين قرار دادند و فرمودند :((حسين مني وانا من حسين ، احب الله من احب حسينا)) حسين از من است ومن از حسين ام ، خداوند دوست بدارد كسي را كه حسين را دوست مي دارد. شخصیتهای اسطوره را موجودات مافوق طبیعی (خدایان) تشکیل میدهند و همواره هالهای از تقدس؛ قهرمانان مثبت آن را فراگرفتهاست. در مجموع، شما میتوانید سایت و اپلیکیشن کتابراه را به عنوان یک بانک کتاب مذهبی در نظر بگیرید و برای خرید کتابهای مذهبی از آن استفاده نمایید و به بهترین کتابهای مذهبی شیعه دسترسی پیدا کنید.

کتاب های فلسفه و عرفان

امامزادههای بسیاری نصف جهان را به عنوان محل زندگی و ترویج دین انتخاب نمودند و در تحولات تاریخی و مذهبی این شهر نقش ویژهای داشتند. کاخها، عمارتها، مدرسهها، کلیساها و دیگر اماکن تاریخی نصف جهان برای علاقمندان به تاریخ و گردشگری شناخته شده هستند. آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) که در خیابان هاتف اصفهان واقع شده، در تاریخ ۱۵ دی سال ۱۳۱۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. ایشان از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) میباشند که مزارشان در قدیمیترین بخش اصفهان واقع شده است. این زیارتگاه در خیابان وحید و ابتدای خیابان رودکی اصفهان واقع شده است. بنای قبلی اینگونه زیارتگاه های اصفهان در گذشته از خشت و گل ساخته شده بود که در طول سالیان مختلف مورد بازسازیهای کلیک متعددی قرار گرفت. نظریههای زیادی در مورد خاستگاههای دین وجود دارد. این بنا در دوران قاجار و زمان حکومت ظل السلطان بر اصفهان، مورد بازسازی و مرمت قرار میگیرد. این بنا حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و از نمای بیرونی با تزئینات آجرکاری و کاشی کاری برخوردار است. در دوران حکومت شیعه دوست صفوی، ساختمان بقعه، رواق و صحن نیز به این بنا اضافه میگردد و مقبرهای برای «شعیای نبی» از پیامبران بنی اسرائیل در کنار آن ساخته میشود.

این بارگاه متعلق به هارون بن علی یکی از اولاد امام حسن (ع) است و قدمت بنای آن به سده دهم هجری قمری بازمیگردد. محمد علی ابن میرزا عبدالرحیم معروف به صائب تبریزی، در عهد صفویه میزیسته و در سال ۱۰۸۱ هجری قمری فوت میکند. کتیبهای به خط ثلث با کاشی سفید معرق نیز بالای این سردر قرار دارد که سال ساخت بنای امامزاده (۹۱۸ هجری قمری) را نشان میدهد. برای تزئینات معماری بنای امامزاده شاه کرم اصفهان از کاشی کاریهای نفیسی استفاده شده است که هنر ایرانی را به تصویر میکشند. قدمت بنای اولیه آرامگاه ایشان مربوط به دوران سلجوقی بوده که در زمان صفویه و قاجاریه تغییراتی در آن انجام شده است. وی همانند جدش خواجه علی سیاهپوش تحت تأثیر مذهب شیعه قرار گرفته بود و از دید خود تغییراتی را نیز در آن به وجود آورد. آینه کاری، کاشی کاری، نقاشی و خطاطیهای داخل حرم و زیر گنبد، جلوهای از هنر ایرانی-اسلامی را به تصویر میکشند که نگاه هر بینندهای را به خود خیره میکنند. در زمان ناصرالدین شاه حرم باشکوهی با گنبدی بسیار بلند و رواقها و بخشهای مختلفی برای امامزاده محسن (ع) ساخته میشود.

دیدگاهتان را بنویسید